català | castellano | english
logo qui som?
el sol i el temps | qui som?

Qui som?

El sol i el temps és una iniciativa privada que té com objectiu la divulgació del patrimoni de rellotges de sol i de la gnomònica en general, tant de les comarques de Catalunya com de la resta de països del mon.

El sol i el temps s'adreça, en general, a tota mena de públic interessat en el coneixement del patrimoni etnològic del país i pretén ser una eina d'ajut a l'hora de preparar itineraris de turisme interior o en l'àmbit de la docència, com un instrument de suport per a mestres i alumnes.

El sol i el temps ha previst, per a cada rellotge catalogat, una fitxa informativa amb dades tècniques i de localització, al servei de tothom que vulgui preparar una ruta pel nostre catàleg. Igualment, s'ha inclòs una extensa galeria d'imatges, per tal de complementar al màxim la informació disponible.

Els criteris de selecció aplicats es fonamenten en el interès històric i artístic, des d'un punt de vista general i local, en l’estat de conservació i en la informació disponible. En molts casos la manca d'informació és un element limitatiu determinant que pot ser causa de mancança d'algun element en concret o d'inexactituds en algunes referències.

El sol i el temps és un projecte sense ànim de lucre, que es nodreix en exclusiva del treball voluntari i desinteressat de les persones que hi participen i col•laboren, a les quals volem agrair des d'aquí el seu inestimable interès i dedicació.

Per a qualsevol comentari o informació podeu adreçar-vos a nosaltres mitjançant el formulari de contacte d’aquest web.

 

que trobareu en aquest web

Creative Commons License

La web El sol i el temps i el seu contingut està subjecta a una llicència de Reconeixement-No comercial-Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons

 
logo El sol i el temps
......
:: INICI
:: NOTÍCIES
:: QUI SOM?
:: DOCUMENTACIÓ
:: ENLLAÇOS
:: CONTACTE
:: RUTES
:: BIBLIOTECA
:: PUBLICACIONS
:: FOTOS
:: INVENTARI
:: (c) 2014-2023 El sol i el temps
:: Última actualització: 10 de juliol de 2023 | Design by: BitWorks
:: Mapa de la web | Contacte | Avís legal

"L'aigua massa pura no té peixos (proverbi xinès)"